Adventspyntet bobil?

Vi i Bobilturen.no bruker bobilen så mye som mulig og gleder oss til jul. Er det flere enn oss som er glade i bobilturer også om vinteren? Er det noen som pynter bobilen til advent?

av | nov 27, 2021

I så fall håper vi å få se hvor fint det er blitt! 🤩

Del gjerne bilder av adventspyntet bobil med Bobilturen.no på Facebook, eller #bobilturen på Instagram. Det er også fullt mulig å sende bilder til post@bobilturen.no og å nå oss via Messenger på Facebooken til Bobilturen.

Vi håper på å få se masse flotte bilder av adventspyntede bobiler, enten det er inne eller ute! Del gjerne noen ord med oss for å fortelle om adventsopplevelser i bobilen.

Hvordan pynter dere bobilen til advent?

Blant det innsendte bildene vi får frem mot jul, vil vi plukke ut noen og ta kontakt med innsenderen for å lage hyggelig bobil-før-jul-artikkel! Vi håper på å få dele noen fine bobil-fortellinger nå i førjulstiden og gleder oss til å se bildene dere sender inn!    🤩🎁🎄🤶🏼🧑🏼‍🎄

Bobilturen pakket for adventshelg. God tur!

Vi forbeholder oss retten til vederlagsfritt å benytte innsendte bilder i artikler på Bobilturen.no.

 

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

For bobilturistenes beste!

For bobilturistenes beste!

Grunnleggerne av Nortrip gleder seg til å ta imot deltakere til en inspirasjonskonferanse i Grimstad! Målet er å sammen videreutvikle det unike besøk-konseptet. Det er Grimstad-baserte Nortrip som skal arrangere denne første inspirasjonssamling i Norge. De to siste...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!