Bobil og vårvask?

Denne meldingen går til bobileiere i Stavanger-området, og folk som kjenner bobileiere i Stavanger-området.

av | mar 27, 2022

Kjenner du noen som fortjener å få deler av bobilen sin rengjort innvendig? Eller er det kanskje deg?

Lørdag 2. april har Bobilturens redaksjon avtale om å teste ut et miljøvennlig rengjøringsprodukt, som knapt veier noe, i en bobil. Til det trenger vi en bobil!

Kjenner du noen som fortjener å få deler av bobilen sin vårvasket innvendig? Eller er det kanskje du selv som fortjener dette? Den som kommer med den kjekkeste forespørselen / anbefalingen blir trukket ut, så send melding til Bobilturens redaksjon i messenger eller post@bobilturen.no  😁😎

Det er fullt mulig å vaske bobilen skinnende ren uten masse styr og kemikalier! Illustrasjonsbilder for å vise hvordan det ikke trenger å gjøres.

Vilkår

Forutsetningen er at bobilen kan kjøres til oppgitt adresse i Stavanger tidsnok til testing og filming kl. 11.00 lørdag 2. april, og at vi får filme og fotografere i bilen mens den vaskes innvendig. Som takk for bidraget rengjøres vinduene og overflatene i kjøkkenet og salongen. Det er ingen krav til at bileier stiller for intervju eller foto.

Merk: Dette er ingen annonsering. Bobilturen.no har ingen økonomiske interesser eller fordeler av dette. Vi har bare lyst til å teste ut en mer miljøvennlig måte å få bobilen ren på.

Artikkelen blir publisert på Bobilturen.no og tilknyttede sosiale media, så følg med!

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

For bobilturistenes beste!

For bobilturistenes beste!

Grunnleggerne av Nortrip gleder seg til å ta imot deltakere til en inspirasjonskonferanse i Grimstad! Målet er å sammen videreutvikle det unike besøk-konseptet. Det er Grimstad-baserte Nortrip som skal arrangere denne første inspirasjonssamling i Norge. De to siste...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!