Bobilparkering, sjokoladefabrikk og julebutikk!

Vi innrømmer glatt at ordene i tittelen vekker varme følelser. Og dette er ikke tull engang; I Ryfylkebyen Jørpeland kan du parkere bobilen ved sjokoladefabrikkens julebutikk!

av | nov 3, 2021

Vi regner med at besøket blir bra … Bobilparkeringen ved småbåthavna i Jørpeland ble fort populær. Kort veg til et sentrum med levende småbutikker, landets beste bakeri og restauranten Villa Rosehagen trekker nok opp. Nå kan Jørpeland også skilte med egen sjokoladefabrikk midt i smørøyet!

Julegaver, kaffekos og snaks til å ha med seg hjem fra bobilturen? Du finner det hos June!

Ideelt plassert

Lysefjorden sjokoladefabrikk ble etablert i 2013, året etter åpnet selskapet egen fabrikk i Eiane, ved Lysefjorden. I flere år har fabrikken hatt pop-up julebutikk i Jørpeland. Innehaveren av den sjarmerende fabrikken, June Dahlskaas, har en tid vært på utkikk etter et eget butikklokale. I september kunngjorde fabrikkeieren at hun hadde kjøpt en usedvanlig stemningsfylt nedlagt kraftstasjonsbygning. Den ligger der Jørpelandselva møter havet i Jørpelandsvågen og nærmeste nabo er byens bobilparkering …

June Dahlskaas har drevet sjokoladefabrikken ved Lysefjorden siden 2014. Nå har hun egen julebutikk i Jørpelandsvågen.

Ikke vent til etter jul!

I år har Lysefjorden Sjokolade for første gang julebutikk i egne lokaler. Den er allerede godt besøkt, både av lokale kunder og tilreisende. Men med egen fabrikk, får vi regne med at det blir sjokolade nok til alle, også i år. Du finner også fine gaveartikler og eksklusiv julepynt hos June.

Når julen er over stenger hun bygget noen måneder, for å flytte selve fabrikken til Kraftstasjonen. Med tiden vil Lysefjorden sjokolade tilby både kurs og annet i kraftstasjonen. Men inntil videre dreier alt seg om å ta vel imot kunder og besøkende i sjokoladefabrikkens julebutikk ved bobilparkeringen!

Stemningen slår mot deg i det du kommer inn i julebutikken. Her er det bare å la seg rive med!

Jørpeland er kanskje mest kjent som tettstedet ikke langt fra startpunktet for turen til populære Prekestolen. Vi anbefaler også denne bobiltur-artikkelen fra Ryfylkebyen.

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bildet er fra Songesand halvvegs inn Lysefjorden. Herfra kan du se det meste av fjorden. Har du tenkt deg til Lysefjorden i Ryfylke/Rogaland? Det er fullt mulig å kjøre ned hårnålsvingene fra Øygardstølen til Lysebotn, innerst i Lysefjorden. Det er fullt mulig å...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!

Ferda inviterer til åpent hus!

Ferda inviterer til åpent hus!

Bobilforhandleren, med avdelinger over hele landet, har fått inn flere nyheter og har gode tilbud på demomodeller. Det blir langåpent, pølseservering, og butikkene som bugner av nyheter. Det var kø da Ferdas nordligste avdeling åpnet dørene til sitt nye senter i...