Gleden ved å finne gode gaver!

Er du blant dem som liker å kjøpe med deg gode gaver, enten til deg selv eller de der hjemme, når du er på tur? Da kan vi med glede anbefale et besøke til Minna & Lilou i Farsund under bobilturen.

av | aug 30, 2021

Fremfor å kjøpe identitetsløse gaver, som du finner prikk like landet over, gjør det godt å finne det unike. Minna & Lilou selger håndlagde og økologiske produkter, hovedsakelig tiltalende husholdningsutstyr, designet for å vare. Ikke bare det; her kan du få en flott historie og fin handleopplevelse på kjøpet.

Martes mann er fra Zanzibar. Han vokste opp på bestemorens nellik-gård. – Når nelliken er høstet og tørker i solen, lukter det nellik over hele øya, beskriver Marte. I kurven midt på bordet ligger nellikkranser av nellik fra gården hvor mannen hennes vokste opp, laget av en kvinne de kjenner.

Smakfulle gaver

Marte Kopperuds mann er fra Zanzibar. Det er der, hos produsenter hun kjenner, alle produktene er laget. Marte Kopperud har bodd i Frankrike i flere år, og har en fortid som frilanse-fotograf. Mange av produktene er designet av henne. De er bærer preg av en stilsikker smak og enkel, ærlig utforming.

Produktene i butikken er utsøkt behagelige bruksgjenstander, som egner seg vel til gaver fra bobilturen.

Simpel living

Marte og mannen har vært et par siden 2012. Den eldste datteren deres er født og oppvokst på Zanzibar, og de besøker fortsatt øya i lange perioder av året.

– Hva legger du vekt på i designet ditt?

– Jeg er opptatt av at ting skal vare og simpel living. Selv ønsker jeg få, men gode ting, og produkter av god kvalitet. Det er viktig også for produktene jeg selger, svarer hun. 

Hun henter inspirasjon til produktdesign fra livet hennes i Frankrike og Zanzibar. 

– Det er også givende å samarbeide med håndverkerne som produserer varene våre. De er alle spesialister på sitt felt, og gir meg mye inspirasjon ved å være så kunnskapsrike og dyktige i sine fag, forteller Marte Kopperud.

Skulle du være i Farsund og se huset her, så er det bare å ta et besøk!

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bildet er fra Songesand halvvegs inn Lysefjorden. Herfra kan du se det meste av fjorden. Har du tenkt deg til Lysefjorden i Ryfylke/Rogaland? Det er fullt mulig å kjøre ned hårnålsvingene fra Øygardstølen til Lysebotn, innerst i Lysefjorden. Det er fullt mulig å...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!

Ferda inviterer til åpent hus!

Ferda inviterer til åpent hus!

Bobilforhandleren, med avdelinger over hele landet, har fått inn flere nyheter og har gode tilbud på demomodeller. Det blir langåpent, pølseservering, og butikkene som bugner av nyheter. Det var kø da Ferdas nordligste avdeling åpnet dørene til sitt nye senter i...