Julegavetips til bobilfolket

Bobilturen.no utfordret Sola Bobil til å komme med julegavetips til bobilfolket. Forhandleren har en stor utstyrsbutikk, med et bredt spekter av alt slikt som er kjekt å ha til bobilturen. Samt julegaver til store og små …

av | des 10, 2021

 Torgeir Undheim har ansvar for utstyrsbutikken, som er pyntet med stjerner, lys og julegaver.

– Helt ærlig talt: Er det slik at folk kommer innom for å kjøpe julegaver? 

– Vi er nok ikke en typisk gavebutikk og det er roligere her vinterstid – men vi har kunder som kommer for å kjøpe gaver, og mange velger gavekort. Det synes vi er kjekt, svarer han. 

Og jo da – de har julegavetips til bobilfolket.

Gave for turplanlegging

Blant julegavene han gjerne anbefaler, er boken Bobilguiden. Den gir en flott oversikt over muligheter i Norge, ferielandet som er det mest aktuelle for de fleste av oss de siste årene. 

– Det finnes selvfølgelig oversikter over mye på nettet, men mange opplever at det er mye bedre å bla i Bobilguiden for å finne plasser å parkere i nærheten av der de er. Boken gir også en god oversikt over hva du kan vente å finne undervegs og når du kommer frem, beskriver den erfarne selgeren. 

Gaver som varmer

Elektriske vifteovner med eller uten «flamme» kan varme både giver og mottaker. I flamme-versjonen er det viften som varmer, mens flammen bidrar til stemningen. Er det varmt nok, kan en bare ha på flammen. 

Elektrisk stekepanne er en populær gave hos Sola Bobil.

– Mange bobileiere bruker elektrisk stekepanne til egg og bacon utenfor bilen om morgenen, for å slippe stekeos inne. Det er koselig, men den egner seg også til paella, wok og annet. Jeg synes dette er en fin gave til bobilfolk, også fordi den like gjerne kan brukes hjemme, forteller Undheim.

For å sikre rekrutteringen! 

Lekebil med campingvogn og lekebobil er ifølge ham fine julegaver til barn og barnebarn, enten som minne fra gode turer, eller for å sikre rekruteringen! 

– Det er fullt mulig å gi lekebobil til voksne også. Tenk å komme på jobben igjen, og fortelle at du har fått en bobil til jul! sier Torgeir Undheim med en liten latter.

Forbruksvarer kan være gode gaver. Selv de som «har alt» trenger nye gassflasker, påfyll av kjemikalier og annet utsyr til bil, bad og bobilkjøkken. 

Bobilbutikkene blir ikke nedrent før jul. For dem som har lyst på en god bobilprat i rolige omgivelser, og har tid nå på vinteren, så er sjansen der nå. 

– Vi har også fortsatt et godt utvalg av biler. Samtidig vet vi at problemer med leveranser til fabrikantene gjør at det blir begrenset tilgang på bobiler neste år, så det kan være lurt å være tidlig ute om en ønsker å handle bobil, mener Torgeir Undheim hos Sola Bobil.

Sola Bobil har fortsatt godt utvalg av bobiler.

Har du lest denne artikkelen om Abobils tips om julegaver til bobilfolket?

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

følg oss
Noe å fortelle?
Populære artikler
Kategorier

Andre innlegg

Bobilturen med Turhild, mamma og meg

Bobilturen med Turhild, mamma og meg

Hva skjer når Bobilturens redaktør bestemmer seg for å leie bobil for en roadtrip med sin mor, som blir 85 år til høsten? Moren har aldri vært i bobil før, og redaktøren kjører bobil for første gang … Få med deg redaktørens reisebrev 1 av 3 (eller mer)!

Bobilplasser i Stavanger – endelig!

Bobilplasser i Stavanger – endelig!

«We are leaving for Kristiansand this afternoon. Our plan was to spend some days in Stavanger, we have heard it’s a nice town both for children and grown-ups. But we can’t find a place to park, so it’s just for today. Det svarte det nederlandske paret vi møtte på en tilfeldig parkeringsplass i et boligområde gangavstand fra Stavanger sentrum, da vi spurte hvor lenge de ville bli og hva planene var. Det hjelper ikke dem, men nå blir det bobilparkering i Stavanger, endelig.

For bobilturistenes beste!

For bobilturistenes beste!

Grunnleggerne av Nortrip gleder seg til å ta imot deltakere til en inspirasjonskonferanse i Grimstad! Målet er å sammen videreutvikle det unike besøk-konseptet. Det er Grimstad-baserte Nortrip som skal arrangere denne første inspirasjonssamling i Norge. De to siste...