Støtter Simen på langs

Forhistorien er tung, men her og nå løper Simen Holvik Norge på langs. Faren, Audun Holvik, kjører følgebilen, en bobil sponset av Løviknes Caravan.

av | jul 8, 2021

Løpeturen, eller skal vi si den noe uvanlige bobilturen, startet på Nordkapp-platået 1. juli. I år. I skrivende stund har de startet på dag åtte og er nord for Narvik. Målet er Lindesnes, i løpet av 27 dager.

Dette er også historien om en familiefar som plutselig mistet kona, og moren til barna på åtte og ti år, til kreft. For å bevare sin mentale helse og få styrke til å bevare familiens trygghet, begynte Simen å løpe. Langt. Veldig langt. Nå løper han enda lengre.

Mer enn løpetur

Han startet å løpe etter farens hjerteinfarkt i 2015. Etter at kona Camilla døde i april 2019, brukte Simen løpingen til å bearbeide sorg og for å finne ro. Norge på langs-turen er en del av prosessen. Den lar seg gjennomføre takket være enestående støtte fra sponsorer og andre. Eventuelt overskudd går til Barnekreftforeningen. 
Trygg og funksjonell følgebil er en McLouis bobil, som faren hentet hos sponsoren på Løviknes.

Å ta vare på hverandre

Dag 7 og tid for en liten pause og matbit i bobilen, sør for Setermoen. Foto: Audun Holvik.

​– Hvorfor støtter dere Simen med en bobil til fri disposisjon?

– Simen er en skikkelig harding. Det er en vanvittig prøvelse han skal gjennomføre, samtidig er dette mer enn en løpetur. Han løper for en god sak. Det i seg selv er grunn nok til å gi ham vår støtte.

Samtidig er jo distansen Nordkapp til Lindesnes en drømmetur for bobil. Vi vil gjerne ha bilen vår inn i den sammenhengen som den er nå, svarer Morten Algøy.

Han er administrasjonsansvarlig i Løviknes Caravan.

Solid bedrift

Selskapet, etablert i 2002, holder til på Vestnes i hjertet av Møre og Romsdal. Det som opprinnelig var en liten familiebedrift, er blitt en betydelig aktør og omsetter 150 til 200 bobiler i året. Løviknes Caravan har eget serviceverksted og er opptatt av å være en komplett leverandør for sine kunder.

– Vi legger betydelig flid inn i å ha en høg servicegrad, og har også et fordelsprogram som forplikter, forsikrer Morten Algøy. 

Velegnet for langtur

McLouis er ett merke Løviknes Caravan har importert siden 2006. Representanten for selskapet omtaler bilen Simens far kjører som en velutstyrt bil, perfekt for den gjennomsnittlige bobilbrukeren og -familien i dag.

– Dette er en alkovebil som vi har forhandlet lenge. Bilen har høg kvalitet og mye utstyr til en folkelig penge. Jeg mener den virkelig er egnet for formålet til Simen. Den passer også for småbarnsfamilier, som vil kjøre på langtur med barna sine på en trygg og trivelig måte, beskriver Algøy.

Dag 7 og Simen får en velfortjent hvil på Skibotn camping. Foto: Audun Holvik.

Han får inn flere nye modeller i løpet av sommeren, og forsikrer at det er fullt mulig å fortsatt få kjøpt seg ny bil, selv om vi begynner å komme midt ut i sesongen. En tilfeldighet gjorde at firmaet på Løviknes ble oppmerksomme på prosjektet til Simen. Nå følger de ham etappe for etappe via Facebook-oppdateringer og sporing. 

Her kan du også lese om det som kanskje er tidenes tøffeste bobiltur.

– Vi ønsker virkelig at han skal komme frem til Lindesnes i god form. Det er ikke tvil om at han blir sliten, så han fortjener all støtte undervegs!

Simen sender oppdateringer på Facebook flere ganger daglig. I dag løper han i regn og snakket om gnagsår, men han er fortsatt i fin form!

Til artikkelen har vi hentet informasjon fra prosjektets hjemmeside. Derfra kan du følge ham via racetracker sørover. Se opp undervegs, kanskje du plutselig møter dem Norge på langs!

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bildet er fra Songesand halvvegs inn Lysefjorden. Herfra kan du se det meste av fjorden. Har du tenkt deg til Lysefjorden i Ryfylke/Rogaland? Det er fullt mulig å kjøre ned hårnålsvingene fra Øygardstølen til Lysebotn, innerst i Lysefjorden. Det er fullt mulig å...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!

Ferda inviterer til åpent hus!

Ferda inviterer til åpent hus!

Bobilforhandleren, med avdelinger over hele landet, har fått inn flere nyheter og har gode tilbud på demomodeller. Det blir langåpent, pølseservering, og butikkene som bugner av nyheter. Det var kø da Ferdas nordligste avdeling åpnet dørene til sitt nye senter i...