Velkommen til Bobilturen.no og bobilåret 2022!

Bobilturen.no handler i bunn og grunn om glede: Gleden over bobilopplevelser, bobilturer og -fakta, og gleden over mennesker underveis.

av | jan 1, 2022

Bobilturen.no formidler reisemål og opplevelser, lokalmat fra reisemålet og tips som gjør bobilturen enklere. Siden er privateid, uavhengig og redaktørstyrt. Artiklene er i hovedsak basert på intervju av mennesker med erfaringer fra bobillivet og bobilturer.

Redaksjonen tar gjerne imot tips. Artikkelen Matbutikk vel verdt å kjøre til var blant fjorårets mest leste på Bobilturen. Den bygger på et tips fra et bobilentusiastisk Grimstad-par, anbefalte matbutikken i Kvinesdal som et sted å handle god mat til bobilturen.

Matbutikkene våre er skuffende like. Det er trist å finne de samme butikkene og samme utvalg i hver eneste by. Nico Mat er annerledes. Daglig leder Geir Nicolai Nilsen ved kjøttdisken. Døren til pølsemakeriet er bak ham.

Bobilturen.no formidler også inspirasjon om aktiviteter, bobiltips – inkludert tips til ferske bobileiere, informasjon om produkter til og i bobilen, med mer. Artiklene bygger på en forkjærlighet for gode historier, en glede over å møte fine mennesker – og – mennesker som koser seg. Inkludert i dette kommer god mat, selv på bobilturen – eller kanskje spesielt på bobiltur!

Lammecarré etter han Magne var kanskje årets beste matoverraskelse på bobilturen. Den artikkelen er også et resultatet av tipset om Nico Mat.

Lammecarré etter han Magne er et fantastisk eksempel på at det er fullt mulig å lage usedvanlig god mat, også på Bobilturen.

Her er en sak om Nøgne Ø Eksklusivt for Nortrip og dette er ei fantastisk hyggelig ung dame som har bygget sin egen bobil.

Bobilturen,no forteller om steder å stoppe, enten det er for en matbit eller overnatting – eller begge deler, som her, på The Village. Vi snakker med reiseglade mennesker vi treffer undervegs, og tar leserne med på aktiviteter. Mineralparken på Evje, som har både klatrepark og vannpark, egner seg for hele familien. Utfordringene i Flom passer mest for de som ikke er helt små.

Ta kontakt!

Vi har lagt gode planer for Bobilturen 2022, men året er langt og mulighetene mange. Derfor ønsker vi i redaksjonen tips.

Har du innspill om mennesker vi bør intervjue, om bobilplasser, bobiler, bobilfolk, produkter til bobilen eller steder å stoppe? Da er det bare å ta kontakt! Ta også kontakt om det er noe du lurer på, enten det handler om vedlikehold av bobilen, aktiviteter og turer eller noe annet.

Bobilturen.no er her for bobilfolket og er åpne for det meste! 

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

For bobilturistenes beste!

For bobilturistenes beste!

Grunnleggerne av Nortrip gleder seg til å ta imot deltakere til en inspirasjonskonferanse i Grimstad! Målet er å sammen videreutvikle det unike besøk-konseptet. Det er Grimstad-baserte Nortrip som skal arrangere denne første inspirasjonssamling i Norge. De to siste...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!