Familiecamping med fine fasiliteter!

Vi har både do og dusj i bilen, men noen ganger er det likevel deilig å kjøpe seg tilgang til slikt under bobilturen. Skallevold Camping har det fineste do- og dusjanlegget vi har opplevd så langt i Norge!

av | sep 4, 2022

Etter at vi i Bobilturen-redaksjonen publiserte bilder og rosende omtale av toalettanlegget på Skallevold Familiecamping på Bobilturens Facebook-side, fikk vi flere tips om andre steder som har fasiliteter det er verdt å skrive om. Takk for det! Vi kommer tilbake til dem! Men denne artikkelen handler om Skallevold Familiecamping.

Skallevold Familiecamping ligger ved sjøen på Skallevold, under 8 kilometer fra Tønsberg sentrum.

Delikat 

Anlegget rommer 50 campingplasser og tre utleieleiligheter. I tillegg til en fin liten lekeplass tilbys gjestene vaskerom med mulighet for tøyvask, et romslig kjøkken og toaletter med dusjfasiliteter som er så bra at det fortjener rosende omtale: Servicebygget er innbydende. Lekre farger og delikate løsninger preger innredningen. Vanntrykket er godt, vi opplevde aldri kø – selv ved fullt belegg på campingplassen. Og det var uten skjemmende lukt, ryddig og rent. Slikt gleder tvers gjennom på bobilturen!

Redaksjonen i Bobilturen besøkte familiecampingen i juli. I høysesongen var det fullt belegg. Likevel var det aldri kø eller ubehagelig lukt i toalettbygget. Det var tvert i mot trivelig og skinnende ryddig og rent.

Går gledelig godt

Dagens drivere, Camilla Karlsen, overtok vertinneansvaret en tidlig vårdag for noen år siden. Nærmere bestemt mandagen den mars-uken i 2020 da hele Norge ble covid-stengt på torsdagen.

– Det var ikke helt etter planen nei, bekrefter hun. 

En ting er å overta en campingplass. En annen er å snu opp ned på alle planer, endatil før en har startet! Men det gikk bra både den første og den andre korona-sommeren. Fordi hun ikke hadde noen andre erfaringer en dette var hun litt urolig før sesong 2022. 

– Det har gått over all forventning. Vi har hatt stor pågang hele sommeren, og vi har fantastisk hyggelige gjester her, forteller Camilla, strålende fornøyd.  

Familiecampingen driver også en liten, trivelig strandkiosk.

Litt zen

Som vertinne de tre siste årene har hun forstått at dette er en camping hvor folk kommer for å ha det stille og rolig. Slik ønsker hun at det skal være, som et sted en kan trekke seg tilbake og nyte frisk luft, skogen, naturen og stranden.

– Det er mange som blir positivt overrasket over at det verken er fest eller mye lyd her. En av gjestene sa at her finner man zen. Jeg vet ikke helt hva det innebærer, men tar det til meg og synes det er koselig! Jeg har også fått forslag om at jeg bør annonsere med at Skallevold er en retro-campingplass, et analogt sted hvor en kan falle til ro og nyte sommeren!

Driveren av Skallevold har blitt fortalt at den oppleves som en retro-campingplass, et analogt sted hvor en kan slappe av og nyte naturen.

Vær og trær 

– Hva er planene dine fremover?

– Jeg har en drøm om litt mer beplantning, men ut over det så fortsetter vi som nå; å holde det rent, pent og trivelig. Jeg legger vekt på å imøtekomme gjestenes ønsker, slik at de trives, svarer Camilla. Og med en liten latter tilføyer hun: 

–Jeg pleier å si at det eneste vi ikke får gjort noe med er konglene og været! Men furutrærne er våre norske palmer, og på campingplassen må det jo være bedre med fallende kongler enn med kokosnøtter! 

Skallevold Familiecamping er passe retro, et sted hvor det er stille og rolig, med mulighet for å bare slappe helt av. Og så bør en kanskje unngå å tråkke på furukongler med bare føtter, men en slipper å frykte fallende kokosnøtter!

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bobiltur til Lysefjorden 2023

Bildet er fra Songesand halvvegs inn Lysefjorden. Herfra kan du se det meste av fjorden. Har du tenkt deg til Lysefjorden i Ryfylke/Rogaland? Det er fullt mulig å kjøre ned hårnålsvingene fra Øygardstølen til Lysebotn, innerst i Lysefjorden. Det er fullt mulig å...

Mer ut av turen med Nortrip

Mer ut av turen med Nortrip

Den oversiktelige guiden kan være blant årsakene til at Nortrip er blitt så populært blant bobileiere. Nortrip ble lansert i Norge 2021 og har hatt en imponerende vekst. Konseptet består av Nortrip-verter som tilbyr medlemmene i Nortrip ett døgns gratis overnatting på...

Legg gjerne bobilturen til Jæren

Legg gjerne bobilturen til Jæren

Der er det også bobilparkering ved strand, i bysentrum og i havner. Området Jæren går fra Boknafjorden i nord til Dalane i sør, i Rogaland fylke. Jæren forbindes nok i første omgang med de ubeskrivelig vakre sandstrendene og sitt flate, fruktbare jordbrukslandskap. I...