Lei av å fryse på bobilturen?

Hvis du noen gang har vært kald på bobilturen, og helt ærlig talt det har vi vel alle når planen var å sitte ute og ha det godt, da kan BreiePå være løsningen!

av | jun 16, 2021

BreiePå er håndlaget av norsk ull. Det formsydde pleddet varmer både kropp og sjel, og på toppen av alt – det har morsomme finesser som gjør pleddet superpraktisk i bruk!

BreiePå ble lansert påsken 2021.

Spesiallaget for lenestolen

BreiePå er et ullpledd, formet for lenestolen, og formsydd med klaffer i overkant og på siden. Så lenge det er godt og varmt kan de bare henge der, eller brettes inn. Når du trenger litt ekstra varme, breier du klaffene ned over skuldrene og tvers over fanget.

Ullpleddet er lett, og fordi det er tovet er det så å si vanntett. Det er enkelt å holde rent, og kan benyttes både hjemme og på turer.

BreiePå er lunt å sitte på, luner leggene mot vinden og er usedvanlig behagelig. Det er som å være inntullet i et vindtett pledd, men takket være den praktiske utformingen har du hendene fri. 

Håndverk fra Stavanger

Familiebedriften Ledaal Teppeveveri produserer skreddersydde tepper, laget av naturprodukter og flere generasjoners kunnskap. Stavangerbedriften ble etablert i 1949 og er landets eneste gjenlevende teppeveveri. I tillegg til tepper og kirkeløpere har de produsert puter, pledd og ponchoer av tovet norsk ull.

Covid 19 tvang den tradisjonelle bedriften til å tenke nytt. Eierne valgte å satse på nye kundegrupper, lanserte nye produkter og styrket nettbutikken sin. BreiePå er ett av produktene som nå varmer kropp og sjel! Det håndlagde, formsydde pleddet leveres i en rekke farger og det finnes ikke to like.

Cathrine Hærem er tredjegenerasjons innehaver. Hun kjøpte Ledaal Teppeveveri i 1993 og har siden drevet sammen med ektemannen. Også barna deltar i driften av den tradisjonsrike håndverkerbedriften.

Her finner du mer informasjon om bedriften og BreiePå. Der ser du også det rike utvalget av farger du kan velge blant.


Produktplassering.

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Lettere bobil etter vårryddingen

Lettere bobil etter vårryddingen

Om ikke annet kan det være smart å få ut slikt som i hovedsak bør være med vinterstid, og få inn vår- og sommerutstyret. Litt av alt En av fordelene med bobil er at bilen blir «et hus på hjul.» I bilen kan vi ha med alt vi trenger og ønsker. Både for å spise, sove og...

HY-Carbon? «Dette er steinbra greier» 

HY-Carbon? «Dette er steinbra greier» 

En lærer etter hvert å bli skeptiske når noe høres ut som om det er for godt til å være sant. Den fransk-utviklede teknologien HY-Carbon skal rengjøre motoren innvendig ved å tilføre hydrogen via luftinntaket. Prosessen benytter ingen uheldige kjemikalier, det eneste...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!