Inspirert av Rune og Elisabeth Mejlgaard, som siden 1980-tallet har feriert i en Transitt fra 1972 og prioriterte å ha plass til levende urter, bestemte vi oss for å gi plass til noen av våre favoritter i garasjen i år. Urtene på bildet har feriert i flere uker, og er fortsatt like livskraftige og smakfulle.
Livskraftige urter
Hesnes Gartneri og Kjøkken i Grimstad er både gartneriutsalg og kjøkken med selskapsmeny, kafe og butikk. Med gartneri og kjøkken på samme sted blir råvarene ekstra jordnære. Konseptet er et av de trivelige tilbudene Grimstad har å by på, og gartneriet er anerkjent for kvalitet og utvalg.
Hjemme bruker vi gjerne ordinære butikkurter. Urter som skal bli med på bobilturen må være livskraftige og sterke. Derfor handlet vi basilikum, timian og rosmarin hos Hesnes Gartneri og Kjøkken.
Gjør det enkelt
Basilikum, timian og rosmarin er anvendelige urter. De egner seg til det meste av kjøttmat, forsterker smaksopplevelsen i salater og lunsjretter.
Vi er tilhengere av god mat – men liker også å gjøre ting enkelt. Også derfor ville vi ha med oss levende urter på bobilturen. Under kjøring lot vi urtene stå i en iskremboks og et yoghurtbeger av plast, i garasjen. Når vi stanset tok vi urtene ut. Verre var det ikke.
0 kommentarer