Tips til middag på bobilturen

Så ligger hele helgen foran oss, med fridager og fine planer. Men; hva skal vi ha til middag på bobilturen?

av | jun 6, 2024

Særlig fredagskvelden, etter en lang arbeidsuke og kanskje også en krevende kjøretur, kan det friste å ta det enkelt. Men det skal jo også smake godt, og helst ikke være det samme hver gang. Det er heller ikke alltid like lett å legge inn tid til forberedelser på forhånd … 

Bobilturens tips er tapas!

Gjør det enkelt! 

Hvorfor servere tapas på bobilturen? Fordi det er enkelt, godt, lett å variere og kan tilpasses både årstid og lokalmat. I tillegg er tapasmåltid supersosialt og en god anledning til å senke skuldrene. Med smårettene på bordet er det bare å sitte der og kose seg med mat og drikke, akkurat så lenge en vil. Lett å rydde opp igjen etterpå er det også.

Det du trenger til tapasmåltidet finner du i en hvilken som helst matvarebutikk, og tapas kan varieres så mye du ønsker.

Uendelige muligheter

Maten kjøper du på forhånd, undervegs eller på bestemmelsesstedet. Dette tapasmåltidet består av spekemat, ost, godt brød og smør, litt frukt og superenkle grønsaker, samt oliven, syltede småagurker og annen snaks.

Superenkelt å servere, superenkelt å rydde opp igjen, og – du får rester til en fin frokost!

Bløtkokt egg med pesto er også nydelig, det samme er lunken eggerøre og røkt fisk. Kyllingvinger og -klubber, og små kjøttboller, er lett å varme opp, og trengs det litt mer mat for å fylle en sulten mage, anbefaler vi Hannes potetsalat.

Finn deres egne favoritter, men våg også å prøve litt nytt hver gang. Da er det fullt mulig å servere tapas som fredagsmiddag på hver bobiltur, uten at det blir kjedelig. 

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Mattips: Urter på bobilturen!

Mattips: Urter på bobilturen!

Inspirert av Rune og Elisabeth Mejlgaard, som siden 1980-tallet har feriert i en Transitt fra 1972 og prioriterte å ha plass til levende urter, bestemte vi oss for å gi plass til noen av våre favoritter i garasjen i år. Urtene på bildet har feriert i flere uker,...

Matbutikk vel verdt å kjøre til

Matbutikk vel verdt å kjøre til

Kvaliteten er topp og utvalget imponerende. Det er ingenting å si på prisnivået, men mye å si om gleden ved å oppleve så kunnskapsrike, erfarne, dedikerte og smilende medarbeidere!  Da handelen egentlig var unnagjort kom en lokal kunde, han Magne, inn for å kjøpe...

Lammecarré etter han Magne

Lammecarré etter han Magne

Tilbereding av godt kjøtt kan ta tid, men er enkelt og gjennomførbart også på bobilturen.  Magne er en lokal kunde hos Nico Mat, og handlet kjøtt til carré av årets lam da vi besøkte butikken. Denne oppskriften på lammecarré delte han med oss, mens saga gikk...