Burgers og Bordeaux

Medbrakt kjøkken er praktisk, koselig og greit. Noen ganger unner vi oss litt ekstra.

av | jun 29, 2021

Skjolden Hotel har et spennende kjøkken, med erfarne kokker som våger å by på overraskelser.

Råvarene kommer i størst mulig grad fra lokale produsenter. Her er også dyktige sommelierer, som i godt samarbeid med kokkene byr på uventede kombinasjoner. Sommeren 2020 bød hotellets restaurant på en spennende tre-retters meny med hvileretter, som varierer fra dag til dag.

Vi besøkte hotellet to kvelder, og fikk til vår glede ønsket oppfylt; Bordeaux og burger viste seg å være en opplevelse.

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

følg oss
Noe å fortelle?
Populære artikler
Kategorier

Andre innlegg

Tips til middag på bobilturen

Tips til middag på bobilturen

Særlig fredagskvelden, etter en lang arbeidsuke og kanskje også en krevende kjøretur, kan det friste å ta det enkelt. Men det skal jo også smake godt, og helst ikke være det samme hver gang. Det er heller ikke alltid like lett å legge inn tid til forberedelser på forhånd … 

Mattips: Urter på bobilturen!

Mattips: Urter på bobilturen!

Inspirert av Rune og Elisabeth Mejlgaard, som siden 1980-tallet har feriert i en Transitt fra 1972 og prioriterte å ha plass til levende urter, bestemte vi oss for å gi plass til noen av våre favoritter i garasjen i år. Urtene på bildet har feriert i flere uker,...

Matbutikk vel verdt å kjøre til

Matbutikk vel verdt å kjøre til

Kvaliteten er topp og utvalget imponerende. Det er ingenting å si på prisnivået, men mye å si om gleden ved å oppleve så kunnskapsrike, erfarne, dedikerte og smilende medarbeidere!  Da handelen egentlig var unnagjort kom en lokal kunde, han Magne, inn for å kjøpe...