Burgers og Bordeaux

Medbrakt kjøkken er praktisk, koselig og greit. Noen ganger unner vi oss litt ekstra.

av | jun 29, 2021

Skjolden Hotel har et spennende kjøkken, med erfarne kokker som våger å by på overraskelser.

Råvarene kommer i størst mulig grad fra lokale produsenter. Her er også dyktige sommelierer, som i godt samarbeid med kokkene byr på uventede kombinasjoner. Sommeren 2020 bød hotellets restaurant på en spennende tre-retters meny med hvileretter, som varierer fra dag til dag.

Vi besøkte hotellet to kvelder, og fikk til vår glede ønsket oppfylt; Bordeaux og burger viste seg å være en opplevelse.

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

Mattips: Urter på bobilturen!

Mattips: Urter på bobilturen!

Inspirert av Rune og Elisabeth Mejlgaard, som siden 1980-tallet har feriert i en Transitt fra 1972 og prioriterte å ha plass til levende urter, bestemte vi oss for å gi plass til noen av våre favoritter i garasjen i år. Urtene på bildet har feriert i flere uker,...

Matbutikk vel verdt å kjøre til

Matbutikk vel verdt å kjøre til

Kvaliteten er topp og utvalget imponerende. Det er ingenting å si på prisnivået, men mye å si om gleden ved å oppleve så kunnskapsrike, erfarne, dedikerte og smilende medarbeidere!  Da handelen egentlig var unnagjort kom en lokal kunde, han Magne, inn for å kjøpe...

Lammecarré etter han Magne

Lammecarré etter han Magne

Tilbereding av godt kjøtt kan ta tid, men er enkelt og gjennomførbart også på bobilturen.  Magne er en lokal kunde hos Nico Mat, og handlet kjøtt til carré av årets lam da vi besøkte butikken. Denne oppskriften på lammecarré delte han med oss, mens saga gikk...