Kinder egg med T2

Nesten for søtt til å være sant … men dette er på en måte tre - fire kjærlighetshistorier i en fortelling, inkludert et frieri på bobilturen!

av | aug 14, 2021

Kjæresteparet Stephanie og Sebastian er på norgesferie med det nesten nyforlovede venneparet deres, Fabienne og Chris. Stephanie har fått låne transporteren av sin far. Fabienne og Chris kjører en Crafter, som tidligere har blitt brukt til transport for rullestolbrukere. Den 19. mars i år hadde Chris bygget den om til bobil. Den måtte bli ferdig til da, for Chris hadde bestemt seg for at i den bilen og på den datoen skulle han fri … 

Transporteren er fra 1973 og i strålende stand.

Fant drømmebilen

Mer om det senere, først tilbake til Stephanie og Sebastian. Den gule Volkswagen de kjører er fra 1973 og vakker som et smykke både inn- og utvendig. Stephanies far eide en tilsvarende bil da han var helt ung. Han var virkelig glad i bilen sin, men solgte den – og angret. 

For fem år siden kom Stephanies far over bilen datteren nå får låne. Bilen var til salgs og mannen ikke i tvil.

Nydelig renovert

Siden har han, som over hode ikke har noen bilrelatert utdanning, renovert transporteren. Det ble et enormt arbeid, og resultatet er aldeles strålende bra. Dette ligger det arbeid og tålmodighet bak.

Transporteren har soveplass for fire, kompakt kjøkken og kjøleskap. Lagringsplassen er liten, men Stephanie stråler av glede over å få låne bilen faren har lagt slik kjærlighet i. Hun har forresten tre søstre, og faren låner ut bilen til alle. Snakk om å dele gleder <3 

Denne flotte vennegjengen er på sin første norgestur. Fra v. Chris, Fabienne, Stephanie og Sebastian.

Les om opplevelser og utfordringer i Flåm.

God plassutnyttelse i liten bil.
Sjekk skiltet; Bilen heter Fun-Bob.

Fikk hastverk

Chris eier den ombygde Crafteren sammen med søsteren sin. 

– Jeg kjedet meg så da alt var nedstengt under Covid, at jeg spurte henne om vi skulle kjøpe bobil sammen, innleder han. 

Mens Fabienne studerte la Chris en plan, som gjorde slutt på kjedsommeligheten. 

– Den 19. mars i år var det fem år siden vi møttes. Jeg ville fri til henne på jubileumsdagen, og bestemte meg for at jeg skulle fri i bobilen. Så den MÅTTE bli ferdig i tide! Han ler. 

Det ble ja

Chris er bilingeniør, så arbeidet lå nok nærere for ham enn for Stephanies far. Innredningen består i hovedsak av Ikea-skap, og Chris har blant annet skapt plass til et godt kjøleskap og en bar-benk.  

– Noen venner av meg eier en vingård. De gav meg lov til å parkere i vingården på den første bobilturen vår, beskriver Chris.

Han klarte å få bilen ferdig og frieriet gikk etter planen. Fabienne, som står like ved ham stråler like stolt som forloveden gjør. 

Chris og Fabienne i Crafteren han rakk å bygge om i tide til den første bobilturen deres.

– Det var iskaldt, men verdt det! forteller paret samstemt. 

Bryllupet blir neste sommer, i samme vingård. 

Send tips til Bobilturen.no

Bobilturen.no tar imot tips, kontakt oss gjerne!

2 Kommentarer

 1. Chris & Fabienne

  Dear Inger, I remember the last words I said to you were it were a «pleasure to meet you» and it really was. Thank you very much for writing this article. You have given us something, which will always help us to remember this incredible tour through Norway. I hope you will meet many more people along the way and give them something to remember too.

  Greetings from Fabienne and Chris 🙂

  Svar
  • Inger Anita Merkesdal

   Dear Fabienne and Chris, Thank you for real kind words and a very nice visit at your campsite.

   I am so grateful to know you had a good time traveling in Norway, and that I got to meet you and tell your story. You will always be a part of the stories in my life. That’s how it is.

   Thanks for getting in touch. I did wonder if you found the article, and this also gave me the possibility of correcting the spelling mistake in Fabiennes name (sorry about that 🙂 ).

   Thanks also for visiting. Stay safe, have fun, keep traveling and please send my love to Stephanie and Sebastian, her father and your sister.

   Best wishes from Inger Anita

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre innlegg

For bobilturistenes beste!

For bobilturistenes beste!

Grunnleggerne av Nortrip gleder seg til å ta imot deltakere til en inspirasjonskonferanse i Grimstad! Målet er å sammen videreutvikle det unike besøk-konseptet. Det er Grimstad-baserte Nortrip som skal arrangere denne første inspirasjonssamling i Norge. De to siste...

Enkel vask av bobilen!

Enkel vask av bobilen!

Hvordan vaske bobilen ren på en enkel måte, uten masse unødige kjemikalier i hele bilen? Det fikk vi svaret på her!