Særlig fredagskvelden, etter en lang arbeidsuke og kanskje også en krevende kjøretur, kan det friste å ta det enkelt. Men det skal jo også smake godt, og helst ikke være det samme hver gang. Det er heller ikke alltid like lett å legge inn tid til forberedelser på forhånd …
Bobilturens tips er tapas!
Gjør det enkelt!
Hvorfor servere tapas på bobilturen? Fordi det er enkelt, godt, lett å variere og kan tilpasses både årstid og lokalmat. I tillegg er tapasmåltid supersosialt og en god anledning til å senke skuldrene. Med smårettene på bordet er det bare å sitte der og kose seg med mat og drikke, akkurat så lenge en vil. Lett å rydde opp igjen etterpå er det også.
Uendelige muligheter
Maten kjøper du på forhånd, undervegs eller på bestemmelsesstedet. Dette tapasmåltidet består av spekemat, ost, godt brød og smør, litt frukt og superenkle grønsaker, samt oliven, syltede småagurker og annen snaks.
Superenkelt å servere, superenkelt å rydde opp igjen, og – du får rester til en fin frokost!
Bløtkokt egg med pesto er også nydelig, det samme er lunken eggerøre og røkt fisk. Kyllingvinger og -klubber, og små kjøttboller, er lett å varme opp, og trengs det litt mer mat for å fylle en sulten mage, anbefaler vi Hannes potetsalat.
Finn deres egne favoritter, men våg også å prøve litt nytt hver gang. Da er det fullt mulig å servere tapas som fredagsmiddag på hver bobiltur, uten at det blir kjedelig.
0 kommentarer